Organiseer een steunactie

Laat uw creativiteit de vrije loop en verzin originele manieren om ASF te steunen. Mobiliseer uw netwerk door mensen uit te nodigen om uw online campagne ten voordele van ASF te steunen.

 • Deel uw geluk met ASF
  Gefeliciteerd! U viert binnenkort uw verjaardag, uw huwelijk of een promotie op het werk. Profiteer van deze gelegenheid en stel aan de mensen rondom u voor om een gift te doen ten voordele van gerechtigheid.
  Op uw verzoek zullen wij u vervolgens de lijst doorsturen van uw naasten die een gift hebben gedaan. Zij ontvangen dan een fiscaal attest en meer informatie over onze activiteiten.
 • Organiseer een evenement ten voordele van ASF
  Zoekt u een goede zaak waaraan u de opbrengsten van een rommelmarkt, een veilingsactie, een cocktailfeestje, een concert, … kan schenken? Kies ASF en zet uw campagne op: elke ingezamelde euro steunt mensen die nood hebben aan gerechtigheid.
 • Uw onderneming ten voordele van ASF
  Het bedrijfsleven heeft de notie van maatschappelijke verantwoordelijkheid ten volle omarmd. Adviseer uw bedrijf of advocatenkantoor om onze programma’s te steunen voor een betere rechtstoegang. De mogelijkheden om ons te steunen zijn legio: sponsoring, giften in natura, een partnerschap…
 • Laten we het er samen over hebben
  communicatie@asf.be – tel. + 32 (0)2 223 36 54

© 2020, Advocaten Zonder Grenzen. Alle rechten voorbehouden. Webmaster: Média Animation asbl