De jacht is open

23 februari 2017

Brussel, 23 februari 2017 – Een nieuw jaar, een nieuwe start voor Advocaten Zonder Grenzen. Na acht jaar van boeiend werk in de kantoren in de Naamsestraat, is onze zetel in Brussel sinds maandag in een andere wijk van de stad gevestigd: Jachtlaan 140, Etterbeek. Wij blijven meer dan ooit in het hart van de hoofdstad, daar waar alles gebeurt, dicht bij de Belgische en Europese instellingen.

De goede bereikbaarheid – vooral via het openbaar vervoer – voor onze Belgische en buitenlandse bezoekers was een belangrijk criterium bij de keuze voor onze nieuwe kantoren. Op onze website vindt u een nieuwe kaart.

Ons adres is veranderd, maar onze waarden en onze missie zeker niet. We blijven ze nastreven, niet alleen in Brussel, maar vooral in Kinshasa, Tunis, Bangui en zelfs N’Djamena. Het is immers op het terrein dat Advocaten Zonder Grenzen en haar partners actief zijn, om rechtstoegang mogelijk te maken voor de meest kwetsbaren.

Uw steun is belangrijker dan ooit om elke rechtzoekende in staat te stellen zijn rechten te doen gelden.

Dank bij voorbaat.

Published in News

© 2021, Advocaten Zonder Grenzen. Alle rechten voorbehouden. Webmaster: Média Animation asbl