Advocaten Zonder Grenzen is een internationale NGO, gespecialiseerd in de verdediging van mensenrechten en ondersteuning van justitie.


Loop de 20 km door Brussel met ASF

24 januari 2019

Op 19 mei 2019 staat ASF aan de start van de 20 km door Brussel. Wil je een sportieve uitdaging combineren met solidariteit met het ondersteunen van parjuristen in Tsjaad? Kom bij ons team! Jij engageert je om minstens 100 euro in te zamelen bij je vrienden en kennissen. Het ingezamelde geld wordt besteed aan de ondersteuning van de parajuristen, essentiële justitieactoren in Tsjaad. We leggen je voor, tijdens en na de wedstrijd in de watten.

Lees verder

Nieuws

Ondersteun parajuristen in Tsjaad

17 december 2018

Tsjaad telt ongeveer 12 miljoen inwoners… en 135 praktiserende advocaten die bijna allemaal gebaseerd zijn in de hoofdstad. Gelukkig staan zij niet alleen om de rechten van de bevolking te verdedigen: ook parajuristen, die ondersteund en opgeleid worden door nationale organisaties en door ASF, bieden rechtsbijstand aan de allerarmsten. Doe een gift: help ons om de omstandigheden waarin parajuristen werken te verbeteren!

Lees verder

Sluiting van ons kantoor in Burundi

17 december 2018

Na 20 jaar onafgebroken aanwezigheid in Burundi zien wij onszelf verplicht om, tot onze grote spijt, ons kantoor in Bujumbura te sluiten en het land te verlaten op 31 december 2018.

Lees verder

ASF aan het werk

© 2019, Advocaten Zonder Grenzen. Alle rechten voorbehouden. Webmaster: Média Animation asbl