Wettelijke vermeldingen

Advocaten Zonder Grenzen (ASF) is een niet-gouvernementele internationale organisatie die in 1992 te Brussel (België) werd opgericht en die voornamelijk bestaat uit advocaten, juristen en magistraten.

De rol van ASF bestaat er in om in alle onafhankelijkheid bij te dragen tot de totstandkoming van een meer rechtvaardige en solidaire samenleving waarin het recht en de justitie in dienst staan van de meest kwetsbare individuen en/of groepen.

ASF heeft geen enkele band met de Franse vereniging “Avocats Sans Frontières” waarvan Mr. Gilles-William Goldnadel de voorzitter is. De publieke stellingnames van Mr. Goldnadel vertegenwoordigen dus op geen enkele manier de standpunten van ASF.

“محامون بلا حدود ” منظمة يقع مقرها في بروكسيل و هي تعمل على تحقيق التنمية عبر دعم النفاذ إلى العدالة والسهر على تحقيقها.

“محامون بلا حدود” لا تمت بأي صلة وليست لها علاقة مع المنظمة الفرنسية “محامون بلا حدود” والتي يترأسها السيد جيل وليام غولدناديل. وعليه فإن المواقف المعلنة لهذا الشخص أو

لمنظمته لا تلزم بأي حال من الأحوال “محامون بلا حدود” ولا تعبر إلا عن ارائه الشخصية.

Uw gegevens

Overeenkomstig de Belgische Wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de private levenssfeer is ASF verplicht om elke persoonlijk informatie die U verstrekt naar aanleiding van een bezoek aan onze site te beschermen en de confidentialiteit te waarborgen. ASF verbindt zich er toe deze gegevens enkel te gebruiken met het enige doel U te informeren over onze activiteiten en evenementen. Deze informatie zal in geen geval overgedragen worden aan een andere organisatie, een individu of een instelling zonder uw akkoord.

Auteursrechten

De informatie gepubliceerd op het internet site van ASF kan vrij gebruikt worden op voorwaarde dat U de oorsprong van de informatie vermeldt en het copyright « ASF 2010 – alle rechten voorbehouden ».

AdZG verbiedt het commercieel gebruik van elke informatie van onze site.

Indien U niet zeker bent van het gebruik van de gepubliceerde informatie op de site van ASF, kan U steeds uw verzoek toesturen. (zie onze gegevens hieronder)

Veiligheid

ASF gebruikt de gebruikelijke veiligheidstechnieken om uw persoonlijke gegevens te beveiligen en te verzekeren dat zij niet door niet geautoriseerde derden geraadpleegd worden. ASF onderzoekt regelmatig haar veiligheidsprocedures teneinde te verzekeren dat onze systemen goed beschermd zijn.

De website van ASF kan links naar andere externe websites bevatten. ASF is in geen geval verantwoordelijk voor de inhoud van de website die geen deel uitmaken van de domeinnaam www.asf.be. ASF is niet meer verantwoordelijk voor de eventuele gevolgen die veroorzaakt worden door het gebruik van deze andere websites.

De informatie gepubliceerd p de website van ASF werd nagekeken en wordt geregeld geupdate. ASF is in geen geval verantwoordelijk voor rechtstreekse of onrechtstreekse fouten en/of mogelijke schade tengevolge van een verborgen virus op uw computer of ieder ander technisch toestel. ASF geeft geen impliciete of expliciete garantie met betrekking tot het geheel van de website.

Inhoud van de website van ASF

ASF hecht veel belang aan de correctheid van de gepubliceerde informatie op de website. Indien U een eventuele fout of verkeerde informatie vaststelt op één van onze pagina’s gelieve het dan te melden. Wij danken U alvast bij voorbaat hiervoor.

Weglating van uw gegevens

ASF houdt zich elke recht voor om in alle discretie uw toegang tot onze website af te sluiten met of zonder voorafgaande kennisgeving.

Juridische bijstand

ASF biedt geen individuele juridische bijstand aan buiten haar programma’s en haar permanente missies. ASF kan niet instaan voor individuele dossiers in domeinen zoals immigratie, visumaanvragen, familierecht, fiscaal recht, erfenissen of burgerlijke en commerciële geschillen. ASF komt evenmin tussen in individuele gerechtelijke of administratieve dossiers in België, met inbegrip van strafrechtelijke zaken. Daarom raden wij u aan om contact op te nemen met de volgende organisaties:

  • Orde van Vlaamse Balies (adresgegevens van alle advocaten in Nederlandstalig België, met een opzoekingsmodule per specialisatie)

Contacteer ASF

Mocht U vragen of opmerkingen hebben, stuur ons dan gerust een e-mail.

© 2018, Advocaten Zonder Grenzen. Alle rechten voorbehouden. Webmaster: Média Animation asbl