Advocaten Zonder Grenzen is een internationale NGO, gespecialiseerd in de verdediging van mensenrechten en ondersteuning van justitie.


Vijf partners dragen samen bij aan een betere rechtstoegang in Burundi

7 december 2017

Na enkele maanden van voorbereidingen vond vorige week in Bujumbura de officiële lancering plaats van het “Menya Utunganirwe”-project (“Ken en eis je rechten”). ASF, de Balies van Bujumbura en Gitega en twee middenveldorganisaties, scharen zich achter een gemeenschappelijk doel: justitie dichter bij de burger brengen, door de toegang ertoe te vergemakkelijken door middel van lokale mechanismen die tegemoetkomen aan de dagelijkse problemen en verwachtingen van de mensen.

Lees verder

Nieuws

Verandering en continuïteit: ASF verwelkomt haar nieuwe algemeen directrice

27 november 2017

Deze week beëindigt Francesca Boniotti (rechts op de foto), na bijna 10 jaar als algemeen directrice van Advocaten Zonder Grenzen, haar mandaat bij onze organisatie om aan nieuwe professionele en persoonlijke avonturen te beginnen. Chantal van Cutsem, sinds lang onze collega, volgt haar op.

Lees verder

Aan het personeel van het Hof van Justitie van de Europese Unie: bedankt!

23 oktober 2017

Al bijna twintig jaar komt het personeel van het Hof van Justitie van de Europese Unie jaarlijks samen voor een grote quizavond waarvan de opbrengsten naar goede doelen gaan. ASF is een van de vier begunstigde organisaties van de editie 2017 van de quiz. Het is intussen de 13e keer dat wij op een dergelijke steun kunnen rekenen!

Lees verder

ASF aan het werk

© 2017, Advocaten Zonder Grenzen. Alle rechten voorbehouden. Webmaster: Média Animation asbl